GBG Open 2016 – Väldigt lyckat med fint väder!

Stort tack & grattis till alla som var med på detta års GBG Open 2016!

gbgop2016

 

Vi hade väldigt tur med vädret i år, tidigt på veckan såg prognosen ut som tydligt regn. Men som dagarna gick så ändrades det från ”kraftigt regn med åska” till ”mulet med någon regnskur” till slutligen ”Fullt solsken 26+” och det blev det!

Totalt var det 53 stycken Turfare som var med och tävlade om Guld/Silver/Brons i Cykel & Gång klassen, klicka här för att se Event Statistik.

Cykel-Klassen
Guldet togs av mipson med 1644 poäng med 74 tagningar
Silvret togs av b2 med 1564 poäng med 60 tagningar
Bronset togs av Tobbelino med 1461 poäng med 65 tagningar
DSC03112
Gå-Klassen
Guldet togs av Krukanbenet med 1135 poäng med 44 tagningar
Silvret togs av  JKJE med 648 poäng med 35 tagningar
Bronset togs av Vesihiisi 575 poäng med 29 tagningar
DSC03121

Tyvärr så skedes ett fel i prisutdelning av gå-klassen. Nämligen egentligen var det följande som egentligen tog placeringar:
Guldet togs av Krukanbenet med 1135 poäng med 44 tagningar
Silvret togs egentligen av URITF med 763 poäng med 32 tagningar
Bronset togs egentligen av JKJE med 648 poäng med 35 tagningar

Detta är beklagligt & tråkigt, vi ber om ursäkt & förståelse. Största anledning var det fantastiska vädret vi hade samt ruschen på drickor, kaffe & tilltugg efter eventets slut samtidigt som uträkningen av platserna samt att URITF anmälde sig sent inpå innan eventet började så kom ej tyvärr detta med i beräkningen över vilka som var ”cykel” & ”gång”.

Kan inte rycka ifrån priserna från redan prisutnämnda men vi kan erkänna misstaget här & ursäkta oss för det då hela engagemanget är helt ideellt drivet. Dock ska URITF inte gå lottlös, ett special silverpris kommer göras till hen ära för att sätta allting på sin plats!

IMG_20160604_142523

Våra event tycks inte gå utan överraskningar som detta, första Eventet vi hade ”GBG Open 2014” låstes en turfare in i ett industriområde, ”GBG Open 2015” fick vi ett typiskt Göteborgs regnväder med punkteringar & spruckna kedjor.

Även detta event bjöd på kedjekrasch för stackars Badbalja, vice-ordförande i Göteborgs Turfförening. Dock var det inget att frukta då Wsnurr löste kedjan med hjälp av farbrorp vid målgång så ändå ett lyckligt slut!

Efter eventets slut tog middagen som i traditionell ordning plats på Göteborgs Wok där de som anmält sig deltog & diskuterade dagens händelse & gemensamma intressen. Stort tack & Grattis till alla som deltog, hoppas ni ser fram emot GBG Open 2017 samt Klubbmästerskapet för er som är med i föreningen!

Stort jättetack till Sportspec. som sponsrade oss med jättesnygga vattenflaskor som bland de första pristagarna fick. Klicka här för deras Facebook sida & klicka här för deras Hemsida!
SportSpec_logo_for_biketags_CMYK (1)

Mvh. LoneDog ordförande & Arrangörerna från Eventet & Föreningen!

 

Print Friendly
Dela Vidare:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *